• Töihin tai opiskelemaan

  Posted on 10.2.2012 by admin in Uncategorized.

  Töihin Australiaan

  Viisumit, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä Australiassa, on suunnattu ammattitaitoisille ihmisille, jotka pystyvät tarjoamaan ammattitaitoaan edesauttamalla Australian taloutta. Alla on esitelty muutamia esimerkkejä mahdollisista viisumeista:

  General Skills Migration – SkillSelect

  General Skills Migration on muuttunut heinäkuun 2012 alusta kaksivaiheiseksi, jolloin aluksi tehdään Expression of Interest (EOI), jonka perusteella Australia kutsuu eniten pisteitä saaneet toimittamaan hakemuksensa. Vuoden 2012 loppuun asti on voimassa Transitional Arrangements heille, joilla mm. on Australialainen tutkinto tai väliaikainen viisumi subclass 485.

  Ammattitaitoisilta maahanmuuttajilta vaaditaan koulutuksen ja ammattipätevyyden lisäksi tietty ikä, hyvä englannin kielen osaaminen, työkykyä ja työllistettävyyttä. Heidän tulee myös saavuttaa tietty pistemäärä tietojen ja taitojen yhteenlasketusta summasta, jonka tulee ylittää Australian hallituksen määrittelemät rajat. Lisää tietoa Australian Government SkillSelect muutoksista löydät tästä.

  Employer Sponsored Migration

  Omasta pätevyydestä ja kokemuksesta riippuen on ehkä mahdollista löytää työnantaja, jonka on mahdollista sponsoroida työntekijää Australiaan, erityisesti alueille, joissa työntekijöistä on pulaa (Regional Sponsored). Esimerkkinä sponsoroiduista viisumeista on subclass 457-Business (long stay) viisumi, jossa työnantajan on mahdolllisuus sponsoroida työntekijä Australiaan.

  Business Based Migration

  Business Visitor Viisumit ovat tarkoitettu liiketoiminnassa oleville ihmisille, jotka tulevat Australiaan mm. liiketoimintaansa liittyen konferenssiin, koulutukseen tai Australian yrityksen väliseen neuvottelitoimintaan, Business Skills-ohjelma puolestaan kannustaa jo Australian viisumeita omaavia menestyksekkäitä liikemiehiä asettua pysyvästi Australiaan ja kehittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

  Family Stream Migration

  Jos sinulla on sukulaisia Australiassa, Family Stream saattaa sopia tilanteeseesi. Sen tavoitteena on yhdistää Australiassa ja muualla maailmassa asuvat perheenjäsenet keskenään. Lähisukulaisen, joka on vähintään 18-vuotias Australian kansalainen, Australian resident tai soveltuva Uuden-Seelannin kansalainen, tulee sponsoroida hakijaa.

  Rekrytointipalvelu Australiaan

  Australiassa on pulaa korkeasti koulutetuista työntekijöistä. Monet työntekijät haluavatkin muuttaa Australian työvoimapulan takia. Tosiasia kuitenkin on, että useimmat maahanmuuttajat kokevat suuria vaikeuksia työn saamisessa valitsemassa ammatissaan. Tämä usein saattaa johtua paikallisen kokemuksen ja verkostoinnin puutteesta. Suunnanmuuttajat auttaa sinua työnhakuprosessissasi löytääksesi työnantajan joka on halukas sponssoroimaan sinut Australiaan.

  Suunnanmuuttajat auttaa Australialaisia työnantajia rekrytoimaan ammattitaitoista kansainvälisiä työntekijöitä Australiaan sekä väliaikaisella että pysyvällä viisumilla. Olemme kiinnostuneita sinun taidoistasi, tarpeistasi ja toiveistasi ja pyrimme kohdistamaan ne Australian työnantajien tarpeisiin, toiveisiin ja vaatimuksiin. Pyrimme näin ollen löytämään sinulle työpaikan, jossa viihdyt ja vastaavasti tuleva työnantajasi saa luotettavan, pitkäaikaisen työntekijän, joka vastaa heidän tarpeitaan. Tuemme myös Australiaan muuttavia suomalaisia osaajia käytännön asioissa, sekä australialaiseen yhteiskuntaan sopeutumiseen liittyvissä kysymyksissä.

  Rekrytointiprosessi on useimmiten työnhakijalle maksuton. Viisumien kustannukset yleensä kattaa sponsoroiva yritys. He myös saattavat kattaa viisumiin tarvittavan taitojen arvioinnin (skills assessment), vaikkakin tämä yleensä kannattaa hankkia itse näyttääkseen osaamisensa Australian markkinoilla.

  Opiskelemaan Australiaan

  Australian opiskelijaviisumi ohjelman tarkoituksena on tarjota kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuus opiskella Australiassa kaikilla koulutuksen tasoilla (perusasteen, toisen, kolmannen asteen, jatko-, ja ammatilliset kurssit).

  Jos haluat arvioida kelpoisuutesi, ota yhteyttä ohessa olevan kyselylomakkeemme avulla. Alkuarviointi voidaan järjestää puhelimitse, kasvokkain (vain Sydney), Skypen avulla tai sähköpostitse.

  Tutustuaksesi Australian viisumipalveluumme, klikkaa tästä.

  Jos haluat muuttaa Australiaan asumaan, klikkaa tästä.

  Jos haluat lomailla tai vierailla Australiassa, klikkaa tästä.

   

  Suunnanmuuttajat tarjoavat myös apua CV:si tekemiseen. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamastamme ansioluettelopalvelusta, pääset sinne tästä.

  Voit myös vierailla Australialaisella sisarsivustollamme www. directionchangers.com.au, lähettää sähköpostia info@directionchangers.fi tai voit ottaa meihin yhteyden Australian viisumeihin liittyen sivussa olevan lomakkeen avulla.

Comments are closed.