Miksi käyttäisin Suunnanmuuttajien ansioluettelopalvelua?

Pääsetkö työhaastatteluihin

Pääsetkö CV:si avulla jatkuvasti työhaastatteluun juuri niihin työpaikkoihin ja juuri niihin yrityksiin joissa todella haluat työskennellä? Mikäli vastasit kyllä, erinomaista. Jos kuitenkin vastasit “ei”, CV:si ei mahdollisesti ole riittävän hyvä. Mitäänsanomattomalla CV:n avulla ei usein ole mahdollista tulla  valituksi. CV:si ensivaikutelma on erittäin tärkeä, sillä rekrytoinnista vastaavilla on vain muutama sekunti aikaa saamilleen kymmenille tai jopa sadoille hakemuksille.

Anna ammattilaisen auttaa

Käänny ammattilaisen puoleen, joka voi auttaa sinua kirjoittamaan CV:si. Monet työnhakijat kääntyvät ammattilaisen puoleen vasta silloin, kun ovat jo menettäneet mahdollisuuden unelmiensa työpaikkaan. Älä anna sen tapahtua sinulle. CV:si kehittäminen auttaa avaamaan oikeat ovet työpaikkoihin. CV, joka avaa nämä ovet, vaatii pitkälle kehittynyttä erityisosaamista, kehittynyttä kirjoitustaitoa sekä työntekijän arvon ja saavutusten ymmärtämistä. Tästä syystä monet työnhakijat kokevat CV:n tekemisen stressaavaksi ja aikaa vieväksi.

Laadimme CV:itä eri toimialoille; laskentatoimi, hallinto, mainonta, asiakaspalvelu, palvelualat, vakuutus, IT, laki, markkinointi, vähittäiskauppa ja myynti. Teemme CV:itä sekä suomeksi että englanniksi ja olemme erikoistuneet kansainvälisiin CV:siin, jotka soveltuvat erityisesti Suomen, Britannian ja Australian työmarkkinoille.

Haluan tilata Suunnanmuuttajien laatiman CV:n

Lue lisää…

Ansioluettelo, CV, Resume vai Europassi?

Miksi investoisin ansioluettelooni?

Eikö CV:n tule olla itse tehty? Miksi en tekisi sitä itse?