Miksi investoisin ansioluettelooni?

Investoimalla ansioluetteloosi on mahdollista:

  • säästää tuhansia euroja vähentämällä aikaa jota tarvitaan työpaikan haussa
  • auttaa turvaamaan työpaikka, jossa on parempi palkka ja parempi työtyytyväisyys, joka on samansuuntainen tavoitteittesi ja toiveittesi kanssa.
  • säästää sinulta aikaa ja energiaa siirtämällä CV:n tekemisen ammattilaiselle.

Kokeile tätä: Seuraavan kerran kun luet lehteä, keskity siihen miten  nopeasti silmäilet artikkelia ennen kuin päätät onko se  kiinnostava vai ei,  käytätkö aikaasi sen lukemiseen vai käännätkö vain sivua. CV:si saa saman kohtelun, mikäli se ei heti muutamassa sekunnissa herätä kiinnostusta. On masentavaa, jos kovalla työllä tekemääsi CV:tä vilkaistaan vain muutama sekunti ennen kuin se heitetään roskakoriin.

Saavutettuamme rekrytoijan mielenkiinnon, haluamme pitää sitä yllä. Tämä on mahdollista tekemällä sisältö mielenkiintoiseksi ja relevantiksi, käyttämällä kieltä joka miellyttää työnantajia, rakentamalla CV hakemaasi työhön sopivaksi korostamalla saavutuksiasi, erityistaitojasi  sekä osaamistasi. Haasteenamme on tehdä sinulle CV, joka käyttää sitä tyyliä, kieltä ja terminologiaa, jotka ovat sopusoinnussa työmarkkinoiden kanssa, jota työnantajat ymmärtävät ja jonka he tunnistavat ja joka erottaa sinut muista.

Sisältö on yksi vaikeimmista kohdista CV:n tekemisessä. Se on myös alue, joka hyötyy ammatillisesta avusta. Sisällön tulee olla tasapainossa sen laadun, taitojen, merkityksellisyyden ja miellyttävyyden kanssa. CV:n kirjoittamisen yksi yleisimmistä virheistä on että työpaikan hakijan on vaikea ymmärtää miten kuvata CV:n sisältö sen lukijalle.

Sellaiset työnhakijat, jotka hakevat työpaikkaa johon on suuri määrä hakijoita tai jotka eivät hae juuri samalle alalle ja asemaan jossa ovat tällä hetkellä, ovat siinä joukossa, jotka erityisesti tarvitsevat CV:n, joka vähintäänkin antaa heille mahdollisuuden päästä haastatteluun.

Kaikki ansioluettelopalvelumme sisältävät kanssakäymistä konsulttiemme kanssa. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun, ohjaukseen ja neuvontaan tavoitteena varmistaa räätälöity ja edukseen erottuva  CV, joka perustuu omiin olosuhteisiisi. Kun olemme saaneet tämän hetkisen CV:si, kysymme lisätietoja saavutuksistasi, taustastasi ja järjestämme henkilökohtaisen sähköposti, puhelin, Skype-keskustelun tavoitteena keskustella tavoitteistasi, työsi tavoitteista ja työkokemuksestasi. Antamiesi tietojen perusteella teemme uuden CV:n tuomalla esiin keskeiset kohdat ja korostamalla kaikkein suosittelevampia, tärkeimpiä ja merkittävimpiä tuloksiasi erityisesti liittyen työhösi sekä urasuunnitelmiisi. Lähetämme sinulle ensimmäisen luonnoksen jatkokeskusteluja varten. Palautteesi perusteella muokkaamme CV:n ja lähetämme sitten sinulle toisen luonnoksen jatkokeskusteluja varten. Kun olet saanut uudistetun CV:si, tarkistamme edelleen kehitettävät alueet, jotka liittyvät erityisesti tavoitteisiisi, jotka liitämme CV:seen. Lopullinen asiakirja tehdään näin ollen täsmälleen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Haluan tilata Suunnanmuuttajien laatiman CV:n

Lue lisää…

Ansioluettelo, CV, Resume vai Europassi?

Miksi käyttäisin Suunnanmuuttajien ansioluettelopalvelua?

Eikö CV:n tule olla itse tehty? Miksi en tekisi sitä itse?