Eikö CV:n tule olla itse tehty?

Miksi en tekisi omaa CV:täni?

Ei ole helppoa objektiivisesti kirjoittaa omaa CV:tä. Valitettavasti tämä tee-se-itse- asenne ei ole aina tehokas. Monet, jotka itse kirjoittavat CV:nsä eivät saa useinkaan toivomiaan tuloksia. Monissa muissa maissa ammatillisesti kirjoitettu CV on normi. Suomessa ihmisillä on usein käsitys, että CV tulee olla itse tehty. On tietenkin selvää, että jos haet esimerkiksi Markkinointipäälliköksi, sinun tulee omata markkinoinnin taidot joilla voit myös markkinoida itseäsi. Vaikka olisitkin rautainen markkinoinnin ammattilainen, suomalaisille on silti erittäin vaikea kehua omia saavutuksiaan ja ylistää omaa osaamistaan. Jos kuitenkin haet esimerkiksi rakennusalalle tai läheistyöhön, työn erinomaisesti suorittamiseen ei vaikuta se, kuinka hyvin osaat markkinoida itseäsi ja tehdä oman CV:si.

Investoiminen Suunnanmuuttajien tekemiin CV:hin kannattaa. Sinun on mahdollista tehdä CV:si itse, mutta on hyödyllistä miettiä sen tekemiseen käyttämäsi ajan arvo. On myös hydyllistä miettiä onko sinulla aikaa sen tekemiseen. Kuinka paljon säästät rahaa, jos olet työttömänä tai olet juuttuneena pienempi palkkaiseen työhön pidemmän aikaa? Olet investoinut aikaa ja rahaa (aika on rahaa)  koulutukseesi. Kannattaa sijoittaa ammattimaisesti kirjoitettuun CV:seen, säästämällä aikaa (aika on rahaa) ja aloittaa työnhakuprosessi nopeammin.

Koska Suunnanmuuttajien CV:t ovat juuri sinun tarpeisiisi tehty, voimme kirjoittaa ja muokata niitä 72 tunnissa. Määräajat ovat ohjeellisia ja ne voivat vaihdella työmäärän mukaan. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan neuvottelemaan aikataulun työhakemuksesi määräaikojen mukaan.

Suunnanmuuttajat voi halutessasi myös antaa palautetta tämänhetkisestä CV:stäsi ilmaiseksi. Täytä oheinen lomake ja kokeneet konsulttimme antavat sinulle hyödyllisiä vinkkejä miten voit parantaa CV:si. Mikäli valitset tämän toiminnon, merkitse “Aihe” valikkoon “CV:n Arviointi”.

Haluan tilata Suunnanmuuttajien laatiman CV:n