Suunnanmuutos Uralla

Mahdollisuutesi erottua tämän päivän työmarkkinoilla on usein riippuvainen CV:si vahvuudesta. On ensiarvoisen tärkeää, että CV:si on mahdollisimman korkealuokkainen, jotta erotut kilpailijoistasi. CV:si tulee osoittaa kokemuksesi ja saavutuksesi parhaassa mahdollisessa valossa ytimekkäällä ja kiinnostavalla tavalla ja saada  työnantajat kutsumaan sinut haastatteluun. CV:si tulee olla ammattimainen ja tyylikäs, jotta potentiaaliset työnantajat voivat  helposti ja kattavasti arvioida kykysi ja saada heidät vakuuttumaan siitä arvosta, jonka juuri sinä  voit tarjota heidän yritykselleen. 

Erottuaksesi eduksi työnmarkkinoilla, Suunnanmuuttajat tarjoavat sinulle CV:n kirjoituspalvelua sekä vinkkejä CV:n kirjoittamiseen. Tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin:

CV:n kirjoituspalvelu – Ansioluettelopalvelu

Suunnanmuuttajat luo sinulle CV:n, joka on ainutlaatuinen ja voimakas myynnin työkalu. Se ei keskity pelkästään menneisyydessä hankittuihin kokemuksiin vaan myös tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Suunnanmuuttajien ansioluettelopalvelu on suunnattu sinulle, jolla ei ole CV:tä tai sinulle joka haluat uudistaa, parantaa tai vain uudelleen muotoilla CV:si. Tavoitteena on esitellä kokemuksesi ja saavutuksesi mahdollisimman vetovoimaisella ja ytimekkäällä tavalla ja turvata näin paikka työhaastatteluun.

Tutustu tarkemmin ansioluettelopaketteihimme

CV:n kirjoitusopas

Tehdäksesi vaikutuksen työnantajaasi, sinun täytyy luoda selkeä ja helppolukuinen CV. Internet on täynnä erilaisia ja usein tehottomia CV pohjia ja esimerkkejä. Valitettavasti monet suomalaiset esimerkit keskittyvät vai vanhanaikaiseen perusansioluetteloon, joka on juuri sitä, luettelo. CV:n tulee olla paljon enemmän. Se tulee olla markkinointiasiakirja, jonka avulla markkinoit osaamistasi, taitojasi ja kokemustasi. Työnantaja etsii työntekijää, jonka panos auttaa yritystä menestymään ja sinun täytyy osoittaa, että olet juuri se henkilö, joka voi auttaa työnantajaa tämän päämäärien saavuttamisessa. CV tulee laatia jokaista työnantajaa ja työpaikkaa varten erikseen, onhan jokaisella työnantajalla omat kriteerinsä mitä tulevalta työntekijältä edellyttää.

Tutustu tarkemmin CV:n kirjoitusoppaaseemme

 

Lue lisää…

Ansioluettelo, CV, Resume vai Europassi?

Miksi käyttäisin Suunnanmuuttajien ansioluettelopalvelua?

Miksi investoisin ansioluettelooni?

Eikö ansioluettelon tule olla itse tehty? Miksi en tekisi sitä itse?