Töihin tai opiskelemaan

Töihin Australiaan

Viisumit, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä Australiassa, on suunnattu ammattitaitoisille ihmisille, jotka pystyvät tarjoamaan ammattitaitoaan edesauttamalla Australian taloutta. Alla on esitelty muutamia esimerkkejä mahdollisista viisumeista:

General Skills Migration – SkillSelect

General Skills Migration viisumin hakeminen alkaa Expression of Interest (EOI), jonka perusteella Australia kutsuu eniten pisteitä saaneet toimittamaan hakemuksensa.

Ammattitaitoisilta maahanmuuttajilta vaaditaan koulutuksen ja ammattipätevyyden lisäksi tietty ikä, hyvä englannin kielen osaaminen, työkykyä ja työllistettävyyttä. Heidän tulee myös saavuttaa tietty pistemäärä tietojen ja taitojen yhteenlasketusta summasta, jonka tulee ylittää Australian hallituksen määrittelemät rajat.

Employer Sponsored Migration

Omasta pätevyydestä ja kokemuksesta riippuen on ehkä mahdollista löytää työnantaja, jonka on mahdollista sponsoroida työntekijää Australiaan, erityisesti alueille, joissa työntekijöistä on pulaa (Regional Sponsored). Esimerkkinä sponsoroiduista viisumeista on subclass 457-Business (long stay) viisumi, jossa työnantajan on mahdollisuus sponsoroida työntekijä Australiaan.

Family Stream Migration

Jos sinulla on sukulaisia Australiassa, Family Stream saattaa sopia tilanteeseesi. Sen tavoitteena on yhdistää Australiassa ja muualla maailmassa asuvat perheenjäsenet keskenään. Lähisukulaisen, joka on vähintään 18-vuotias Australian kansalainen, Australian resident tai soveltuva Uuden-Seelannin kansalainen, tulee sponsoroida hakijaa.

Opiskelemaan Australiaan

Australian opiskelijaviisumi ohjelman tarkoituksena on tarjota kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuus opiskella Australiassa kaikilla koulutuksen tasoilla (perusasteen, toisen, kolmannen asteen, jatko-, ja ammatilliset kurssit).

Jos haluat arvioida kelpoisuutesi, ota yhteyttä ohessa olevan kyselylomakkeemme avulla. Alkuarviointi voidaan järjestää puhelimitse, kasvokkain (vain Sydney), Skypen avulla tai sähköpostitse.

Tutustuaksesi Australian viisumipalveluumme, klikkaa tästä.

Jos haluat muuttaa Australiaan asumaan, klikkaa tästä.

Jos haluat lomailla tai vierailla Australiassa, klikkaa tästä.

Suunnanmuuttajat tarjoavat myös apua CV:si tekemiseen. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamastamme ansioluettelopalvelusta, pääset sinne tästä.

Voit myös vierailla Australialaisella sisarsivustollamme www.directionchangers.com.au, lähettää sähköpostiatai voit ottaa meihin yhteyden Australian viisumeihin liittyen sivussa olevan lomakkeen avulla.

Suunnanmuuttajat tarjoavat myös apua CV:si tekemiseen. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamastamme ansioluettelopalvelusta, pääset sinne tästä.