Lomalle

On olemassa erilaisia visitor viisumeita riippuen matkan tarkoituksen ja keston perusteista. Australian viisumi vaaditaan Australiassa lomalle, sukulaisten tapaamiseen tai lyhyeen työmatkan perusteella matkustaville.

ETA oikeutettujen maiden on mahdollista hakea verkossa Electronic Travel Authority (ETA) viisumia. Muille kuin ETA-maista lähteville tai Australiassa  oleville, jotka haluavat pidentää oleskeluaan, vaaditaan tekemään erillinen hakemus.

Liikeyrittämiseen suunnattu viisumi oikeuttaa alle kolmen kuukauden Australiassa olemista. Mikäli haluat työskennellä Australiassa pidempään, katso Töihin tai Opiskelemaan Australiaan.

Jos haluat arvioida kelpoisuutesi, ota yhteyttä ohessa olevan kyselylomakkeemme avulla. Alkuarviointi voidaan järjestää puhelimitse, kasvokkain (vain Sydney), Skypen avulla tai sähköpostitse.

Tutustu Australian viisumipalveluun

Tutustu Australian rekrytointipalveluun

Jos haluat muuttaa Australiaan asumaan, klikkaa tästä.

Jos haluat töihin tai opiskelemaan, klikkaa tästä.

Suunnanmuuttajat tarjoavat myös apua CV:si tekemiseen. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamastamme ansioluettelopalvelusta, pääset sinne tästä.

Voit myös vierailla Australialaisella sisarsivustollamme www.directionchangers.com.au, lähettää sähköpostia tai voit ottaa meihin yhteyden Australian viisumeihin liittyen sivussa olevan lomakkeen avulla.