Asumaan

Mikäli haluat muuttaa Australiaan asumaan, tarjolla on useita viisumeita. Sinulla voi mahdollisesti olla mahdollisuus hakea viisumia perhesuhteiden perusteella:

Family Stream Migration

Jos sinulla on sukulaisia Australiassa, Family Stream Migration saattaa sopia tilanteeseesi. Sen tavoitteena on yhdistää Australiassa ja muualla maailmassa asuvat perheenjäsenet keskenään. Lähisukulaisen, joka on vähintään 18-vuotias Australian kansalainen, Australian resident tai soveltuva Uuden-Seelannin kansalainen, tulee sponsoroida hakijaa.

Jos haluat arvioida kelpoisuutesi, ota yhteyttä ohessa olevan kyselylomakkeemme avulla. Alkuarviointi voidaan järjestää puhelimitse, kasvokkain (vain Sydney), Skypen avulla tai sähköpostitse.

Tutustuaksesi Australian viisumipalveluumme, klikkaa tästä.

Jos haluat muuttaa Australiaan töihin tai opiskelemaan, klikkaa tästä.

Jos haluat vierailla tai lomailla Australiassa, klikkaa tästä.

Suunnanmuuttajat tarjoavat myös apua CV:si tekemiseen. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamastamme ansioluettelopalvelusta, pääset sinne tästä.

Voit myös vierailla Australialaisella sisarsivustollamme www.directionchangers.com.au, lähettää sähköpostia tai voit ottaa meihin yhteyden Australian viisumeihin liittyen sivussa olevan lomakkeen avulla.