Viisumipalvelu

Suunnanmuutos Australiaan

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle seuraavat Australian viisumeihin liittyvät asiantuntijapalvelut:

Täyden palvelun paketti

Tämä ensiluokkainen palvelu sisältää

  • alkuarvioinnin
  • neuvonnan
  • viisumihakemuksen valmistelun
  • hakemuksen toimittaminen
  • viestintä hakemusaikana Department of Immigration and Citizenship kanssa ja/tai kolmansien osapuolten yksiköiden kanssa
  • hakemuksen seuranta ja neuvonta

Tämä palvelu ei sisällä taitojen arviointia (skills assessment), mutta voidaan tehdä lisäpalveluna.

Konsulttipalvelu (puhelimitse, sähköpostitse tai kasvokkain (vain Sydney))

Neuvottelumme velotetaan tunneittain. Mikäli haluat tehdä oman hakemuksesi tai sinulla on ongelmia hakemuksesi kanssa, voimme sopia neuvottelusta, jossa saat neuvoja hakemuksesi valmisteluun ja / tai kokoamiseen. Voimme myös tarkistaa hakemuksesi ennen sen lähettämistä.

Tämä vaihtoehto sopii myös henkilöille, jotka ovat jo tehneet hakemuksensa ja joilla on ollut vaikeuksia Department of Immigration and Citizenship kanssa ennen kuin viisumipäätös on tehty.

Taitojen arviointi (Skills assessment)

Taitojen arviointia (skills assessment) käytetään yhä etenevässä määrin useiden viisumien kohdalla. Sen hakeminen saattaa olla usein työlästä. Useat tutkinnot eivät suoraan verrattavissa Australialaisin tutkintoihin. Tukintoihin sisältyy erilaisia valinnaisia opintoja ja usein poikkeuksia, jotka vaikeuttavat taitojen arvointia ja näin ollen jokainen taitojen arviointi on ainutlaatuinen. Eri taitojen arvioinnin järjestöt vaativat usein perusteluja ja dokumentoitua näyttöä opiskeluista ja kertyneistä taidoista ja hakuprosessi voi usein olla monimutkainen ja pitkä.Tämä palveluvaihtoehto sopii erityisesti sinulle, joka haluat tehdä viisumihakemuksesi, mutta haluat tehdä toimeksiannon taitojen arviointiin puolestasi. Tämä palvelu voidaan myös liittää täyden palvelun pakettiimme.

Alkuarviointi

Alkuarviointi voidaan tehdä puhelimitse, sähköpostitse tai kasvokkain (vain Sydney).

Alkuarvioinniin on tarkoitus arvioida tilannettasi ja vastata joihinkin peruskysymyksiisi. Sen kesto on noin 20 minuuttia, ja maksamasi summa hyvitetään mikäli haluat tehdä toimeksiannon Suunnanmuuttajien kanssa.

Muut palvelumme

Tarvitsetko työpaikan Australiasta? Rekrytointipalvelumme on suunnattu korkeasti koulutettujen ja osaavien henkilöiden rekrytointiin Australiassa toimiviin yrityksiin. Tutustu Rekrytointipalveluumme.

Suunnanmuuttajat tarjoavat myös apua CV:si tekemiseen. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamastamme ansioluettelopalvelusta, pääset sinne tästä.