Suunnanmuutos Australiaan

Suunnanmuuttajat on Australian maahanmuuttoon erikoistunut konsulttitoimisto, joka tarjoaa laadukasta palvelua Australian viisumiasoissa sekä Australiaan muuttamista varten. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tilanne on ainutlaatuinen. Suunnanmuuttajat on ylpeitä tarjoamastaan palvelusta, joka perustuu asiakkaan tarpeisiin. Pyrimme tarjoamaan räätälöityjä palveluja tukeaksemme muuttoasi Australiaan.

Australian maahanmuuttolakia pidetään monimutkaisena, dynaamisena ja jatkuvasti muuttuvana. Tällä voi olla merkittävä vaikutus nykyisille sekä tuleville viisumihakijoille. Australian maahanmuuttovirasto suosittelee Maahanmuuttoon erikoistuneen agentin (Migration Agent) käyttöä varsinkin silloin, kun olet epävarma hakuprosessista. Hakuprosessi voi olla erityisen aikaavievää ja stressaavaa, varsinkin jos maahanmuuttolain edellytykset ja tarvittavat asiakirjat ovat vieraita. Päivitämme jatkuvasti tietojamme lainsäädännön ja maahanmuuttopolitiikan muutoksista. Tavoitteenamme on tarjota vankkaa ja  ajantasalla olevaa osaamista, antaaksemme hakemuksellesi parhaat onnistumismahdollisuudet. Pyrimme lyhentämään viisumihakemuksen tekemiseen käyttämääsi aikaa, poistamaan halkemusprosessistasi ylimääräisen stressin, sekä mahdollisen hakemuksen hylkäämisen sen perusteella, että et ole vakuuttanut maahanmuuttoviranomaisia hakemuksesi asianmukaisuudesta tarjoammalla kokemustamme ja tietoamme viisumiprosessin menettelyistä ja vaatimuksista.

Tutustu tarjoaamiimme palveluihin tästä.

Voit myös vierailla Australialaisella sisarsivustollamme www. directionchangers.com.au tai voit ottaa meihin yhteyden Australian viisumeihin liittyen sivussa olevan lomakkeen avulla.