Uran muuttajat

Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu sinulle, joka haluat muuttaa suuntaa urallasi

Uran muuttajan paketti soveltuu uraansa muutosta kaipaaville. Paketti keskittyy enemmän työkokemukseesi ja erityisesti työkokemuksesi avulla kartuttamiisi erityisiin siirrettäviin taitoihisi. Paketti sisältää räätälöidyn CV:n suomeksi tai englanniksi.

Jossain vaiheessa  uraa monet tuntevat tarvetta suurempaan muutokseen. Tämä voi johtua ikävystymisestä, kyllästymisestä, haasteiden tai mahdollisuuksien puutteista tai työ ei anna täyttymyksen tunnetta elämässäsi. Uuden uran aloittaminen varsinkin myöhäisemmässä vaiheessa työelämää voi tuntua vaikealta tai pelottavalta. On hyvä muista, että uran muutos ei tapahdu hetkessä vaan se vaatii pitkäjänteistä suunnittelua. Itse päämäärä, sekä sen tavoittamiseen tarvittavat keinot saattavat olla vaikeita hahmottaa.

Sinulla on kokemusta muulta alalta, mutta nyt haluat etsiä uusia haasteita. CV:si tulee vakuuttaa tuleva työnantajasi siitä, että omaat tarvittavat taidot ja kokemuksen ja että juuri sinä olet paras mahdollinen ehdokas vapaana olevaan tehtävään. Kehitämme tiiviissä yhteistyössä kanssasi CV:n, joka keskittyy omiin keskeisiin vahvuuksiisi ja saavutuksiisi ja osoittaa uudelle työnantajallesi kokemuksesi arvon ja mahdollistaa näin sinulle etulyöntiaseman muiden hakijoiden joukossa. Valinnat, jotka teet tässä urasi kriittisessä vaiheessa, antavat suunnan  tulevaisuudellesi.

Uran muuttajan paketin hinta suomeksi tai englanniksi: 385€

Räätälöity saatekirje: 105€

Tilaa uran muuttajan paketti

Ota yhteyttä oikealla olevalla lomakkeella merkitsemällä aiheeksi “Uran muuttajan paketti”. Täytä lomakkeelle nimesi ja yhteystietosi sekä liitä mukaan tämänhetkinen CV:si. Pyrimme vastaamaan sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa ja lähetämme maksun tilitiedot. Maksun saatuamme, lähetämme sinulle kyselylomakkeen, jonka avulla kartoitamme toiveesi, osaamisesi sekä tulevaisuuden näkymäsi. Tämä toimii pohjana laatiessamme CV:si.

Oletko tyytyväinen tämänhetkiseen tehtävääsi ja urakehitykseesi etkä tarvitse uran muutosta? Valitse muista ansioluettelopaketeistamme:

Aloituspaketti - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu sinulle, joka olet vastavalmistunut

Keskitasopaketti - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu alle 10 vuotta työkokemusta omaavalle

Johdon paketti - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu yli 10-vuotta työkokemusta omaavalle