Johdon paketti

Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu yli 10-vuotta työkokemusta omaavalle

Johdon paketti sopii ammattilaisille, keski-tai johtotason tehtävissä oleville, joilla on organisaatio- ja johtamiskokemusta. Johdon paketti sisältää CV:n suomeksi tai englanniksi.

Eteenpäin uralla

Omaat jo pidemmän työuran. Nyt haluat käyttää hyväksesi tätä kokemusta edetäksesi uralla tai löytääksesi kokonaan uusia haasteita. CV:n tulee osoittaa työnantajallesi, miksi sinut tulisi palkata. Kehitämme tiiviissä yhteistyössä kanssasi CV:n, joka keskittyy omiin keskeisiin vahvuuksiisi ja saavutuksiisi. Sen tulee myös osoittaa uudelle työnantajallesi, että juuri sinä omaat parhaan mahdollisen kokemuksen ja ominaisuudet kyseiseen tehtävään. Tässä kriittisessä vaiheessa uraasi, valintasi jotka nyt teet luovat suunnan tulevaisuudellesi.

Johdon paketin hinta suomeksi tai englanniksi: 385€

Räätälöity saatekirje: 105€

Tilaa johdon paketti

Ota yhteyttä oikealla olevalla lomakkeella merkitsemällä aiheeksi “Johdon paketti”. Täytä lomakkeelle nimesi ja yhteystietosi sekä liitä mukaan tämänhetkinen CV:si. Pyrimme vastaamaan sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa ja lähetämme maksun tilitiedot. Maksun saatuamme, lähetämme sinulle kyselylomakkeen, jonka avulla kartoitamme toiveesi, osaamisesi sekä tulevaisuuden näkymäsi. Tämä toimii pohjana laatiessamme CV:si.

Etkö ole vielä kartuttanut tarpeeksi työkokemusta valitaksesi tätä asioluettelopakettia tai haluatko muuttaa suuntaa urallasi? Valitse muista ansioluettelopaketeistamme:

 

Aloituspaketti - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu sinulle, joka olet vastavalmistunut

Keskitasopaketti - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu alle 10 vuotta työkokemusta omaavalle

Uranvaihtajille - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu sinulle, joka haluat muuttaa suuntaa urallasi