Aloituspaketti

Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu sinulle, joka olet aloittamassa uraasi

Tämä CV soveltuu vastavalmistuneille opiskelijoille tai uraansa vasta aloitteleville, joilla on enintään kaksi vuotta työkokemusta. Siinä korostetaan saamaasi koulutusta ja jo mahdollisesti hankkimaasi työkokemusta, jota olet kartuttanut vasta lyhyen ajan sisällä. Aloituspaketti sisältää räätälöidyn CV:n suomeksi tai englanniksi.

Erotu joukosta

Oletko aloittamassa uraasi? Miten on mahdollista erottua joukosta? Vastavalmistuneena on vaikea erottua eduksesi muiden vastavalmistuneiden joukosta. Tämä on kuitenkin mahdollista hankkimalla räätälöity CV. Jos sinulla on vähän kokemusta jota yrität hyödyntää, on tärkeää keskittyä asioihin, jotka saavat sinut erottumaan muista. Laadimme läheisessä yhteistyössä kanssasi CV:n, jonka avulla voit selkeästi osoittaa kykysi ja vahvuutesi. Monet ihmiset käyttävät  mitäänsanomatonta CV:n mallia ensimmäistä työpaikkaa hakiessaan, usein tuloksetta. Moni myös työskentelee tehtävässä, johon hän on ylikoulutettu vaikka olisi kyvykäs tekemään haluamaansa työtä, mutta ei ehkä omaa kykyä tuoda työpaikkahakemuksessaan itsestään esiin parhaita puoliaan. Anna itsellesi mahdollisuus ammattimaisesti kirjoitetun CV:n avulla erottua joukosta.

Aloituspaketin hinta suomeksi tai englanniksi: 185€

Räätälöity saatekirje: 75€

Tilaa aloituspaketti

Ota yhteyttä oikealla olevalla lomakkeella merkitsemällä aiheeksi “Aloituspaketti”. Täytä lomakkeelle nimesi ja yhteystietosi sekä liitä mukaan tämänhetkinen CV:si. Pyrimme vastaamaan sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa ja lähetämme maksun tilitiedot. Maksun saatuamme, lähetämme sinulle kyselylomakkeen, jonka avulla kartoitamme toiveesi, osaamisesi sekä tulevaisuuden näkymäsi. Tämä toimii pohjana laatiessamme CV:si.

Oletko jo edennyt urallasi? Valitse muista ansioluettelopaketeistamme:

Keskitasopaketti - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu alle 10 vuotta työkokemusta omaavalle

Johdon paketti - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu yli 10-vuotta työkokemusta omaavalle

Uranvaihtajille - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu sinulle, joka haluat muuttaa suuntaa urallasi