Ansioluettelopaketit

Mahdollisuutesi erottua tämän päivän työmarkkinoilla on usein riippuvainen CV:si vahvuudesta. Suunnanmuuttajat luo Sinulle CV:n, joka on ainutlaatuinen ja voimakas myynnin työkalu. Se ei keskity pelkästään menneisyydessä hankittuihin kokemuksiin vaan myös tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Suunnanmuuttajien ansioluettelopalvelu on suunnattu Sinulle, jolla ei ole CV:tä tai Sinulle joka haluat uudistaa, parantaa tai vain uudelleen muotoilla CV:si. Tavoitteena on esitellä kokemuksesi ja saavutuksesi mahdollisimman vetovoimaisella ja ytimekkäällä tavalla ja turvata näin paikka työhaastatteluun.

Valitse neljästä eri vaihtoehdosta Sinulle sopiva paketti:

Aloituspaketti - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu sinulle, joka olet vastavalmistunut

Keskitasopaketti - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu alle 10 vuotta työkokemusta omaavalle

Johdon paketti - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu yli 10-vuotta työkokemusta omaavalle

Uranvaihtajille - Yksilöllisesti räätälöity ja suunniteltu sinulle, joka haluat muuttaa suuntaa urallasi

Erotu kilpailijoista

On ensiarvoisen tärkeää, että CV:si on mahdollisimman korkealuokkainen, jotta erotut kilpailijoistasi. CV:si tulee osoittaa kokemuksesi ja saavutuksesi parhaassa mahdollisessa valossa ytimekkäällä ja kiinnostavalla tavalla ja saada  työnantajat kutsumaan sinut haastatteluun. CV:si tulee olla ammattimainen ja tyylikäs, jotta potentiaaliset työnantajat voivat  helposti ja kattavasti arvioida kykysi ja saada heidät vakuuttumaan siitä arvosta, jonka juuri sinä  voit tarjota heidän yritykselleen.

Suunnanmuuttajat luo sinulle ainutlaatuisen, yksilöllisen ja ammattimaisen CV:n ja/tai saatekirjeen, joka maksimoi mahdollisuutesi turvata unelmiesi työpaikan. Teemme CV:itä sekä suomeksi että englanniksi. Jokainen CV on yksilöllinen, juuri sinun tarpeisiisi tehty korostaen taitojasi, vahvuuksiasi sekä saavutuksiasi tavalla, joka antaa sinulle etulyöntiaseman muihin hakijoihin verrattuna.

Tämä voimakas myynnin työkalu ei keskity pelkästään menneisyyden kokemuksiin vaan myös tulevaisuuden mahdollisuuksiin ja taitoihin. Edustava CV luo sinulle parhaat mahdollisuudet pyrkiessäsi tulla valituksi haastatteluun.

Lue lisää…

Ansioluettelo, CV, Resume vai Europassi?

Miksi käyttäisin Suunnanmuuttajien ansioluettelopalvelua?

Miksi investoisin ansioluettelooni?

Eikö ansioluettelon tule olla itse tehty? Miksi en tekisi sitä itse?