Yritys

Suunnanmuuttajien Arvot

Suunnanmuuttajien ensisijainen tavoite on antaa osaavaa palvelua. Asiakkaittemme tyytyväisyys on liiketoimintamme edellytys. Asiakaslähtöisyyden lisäksi arvojamme ovat luotettavuus, vastuuntuntoisuus, osaaminen sekä tekemisen ilo.

Suunnanmuuttajista

Suunnanmuuttajat on perustettu auttamaan Sinua muuttamaan suuntaa elämässäsi ja erityisesti tukemaan sinua vaihtaessasi uraa tai mahdollisessa muutossasi Australiaan. Suunnan muuttaminen elämässä on usein vaikeaa. Ensimmäisen askeleen ottaminen on usein kaikkein vaikein ja Suunnanmuuttajat tukee sinua siinä.

Suunnanuuttajien perustajajäsen Anneli Korhonen on muuttanut suuntaa elämässään useaan otteeseen. Hän on asunut Suomessa, Italiassa, Skotlannissa sekä Australiassa. Hän on myös vaihtanut uraa useaan otteeseen elämänsä varrella maan, perhetilanteen sekä arvojen muuttumisen vuoksi. Hän tietää ja ymmärtää miten vaikeaa suunnan muuttaminen voi olla ja osaa näin auttaa suunnan muuttamiseen liittyvissä asioissa.

Annelin koulutus on monimuotoinen. Muutaman ammatillisen tutkinnon lisäksi hänellä on City and Guilds Adult Education Teacher’s Certificate ja alempi korkeakoulututkinto BA(hons) of Arts Skotlannista sekä ylempi korkeakoulututkinto Master of Business Administration (MBA) Suomesta, Hänellä on myös kolme ylempää korkeakoulututkintoa Australiasta; Postgraduate Diploma in Education (GradDipEd), Master of Learning and Development in Career Development and Lifelong Learning (MLAD) sekä Graduate Certificate in Migration Law & Practice. Anneli panostaa jatkuvaan urakehitykseensä sekä oppimiseensa ja toivoo voivansa auttaa ihmisiä suunnan muuttamisessa, kuten on itse tehnyt useasti omassa elämässään. Hän on ”Registered Migration Agent” (Australian Migration Agents Registration Authority (MARA)). Hän on myös rekisteröitynyt ura neuvoja (Career Advisor  Career Development Authority Australia (CDAA)). Molemmissa organisaatioissa on vaatimuksena jatkuva ammatillinen kehittyminen vuosittaisten täydennyskoulutusten puitteissa tietojen ja taitojen ajan tasalla pitämiseksi.

Suunnanmuuttajat on suomenkielisiä viisumipalveluja tarjoava yritys, joka on rekisteröitynyt Migration Agents Registeration Authority:n (MARA), johon kaikki Australiassa viisumipalvelua tarjoavien henkilöiden tulee rekisteröityä. Heitä sitovat tietyt toiminnan säännöt ja heiltä vaaditaan syvällistä tuntemusta Australian siirtolaisuus- sekä maahanmuuttolaista. Heidän tulee myös noudattaa korkeita ammatillisia ja eettisiä standardeja (code of conduct) asiakkaan etua ajaessaan. Rekisteröintinumeromme (Migration Agents Registration Number) on 1277525.